مدتهاست که مدیران و طراحان واتس اپ روی ویژگی جدید پیام رسانی خود تخریب کار می کنند. به این ترتیب ، کاربران می توانند تایمر مشخصی را برای پیام های خود تعیین کنند و پس از زمان مشخص شده ، پیام ارسالی به طور خودکار حذف می شود. برنامه های دیگری مانند تلگرام یا اسنپ چت مدت طولانی است که از این ویژگی استفاده می کنند اما متاسفانه واتس اپ قبلا این ویژگی را ندیده است و به نظر می رسد در آینده ای نزدیک در دسترس باشد. مراحل بتا این ویژگی از سال گذشته بر روی نسخه بتا اندروید WhatsApp آزمایش شده است و در آینده نزدیک شاهد اضافه شدن این ویژگی به نسخه عمومی WhatsApp خواهیم بود.

مدیران WA Beta Info اخیراً اسنادی را در بخش سوالات متداول مشاهده کرده اند که جزئیات بیشتری در مورد این ویژگی ارائه می دهند. به طور پیش فرض ، زمان این ویژگی روی هفت روز تنظیم شده است. متأسفانه ، هنوز مشخص نیست که آیا کاربران می توانند زمان مشخصی را برای پیام های خود تعیین کنند. وقتی این ویژگی فعال باشد ، همه پیام های شما پس از هفت روز از ارسال به طور خودکار ناپدید می شوند. البته چند نکته در مورد این ویژگی قابل ذکر است:

اگر کسی در این 7 روز WhatsApp خود را باز نکند و پیام را نبیند ، پیام به طور خودکار حذف می شود. البته ممکن است بخشی از پیام دریافتی در پنجره اعلانات باقی بماند.
هنگام پاسخ به پیام ، پیام اصلی در واقع نقل می شود. اگر پیام نمایش داده شده مجدداً حذف شود ، پس از هفت روز نیز می تواند معتبر باشد ، بنابراین این قسمت از پیام حذف شده به این روش قابل خواندن است.
اگر پیامی را که در این چت غیرفعال شده است غیرفعال کنید ، ویژگی حذف خودکار حذف می شود و پس از هفت روز به طور خودکار حذف نمی شود.
اگر قبل از محدودیت هفت روزه از WhatsApp خود نسخه پشتیبان تهیه کرده باشید ، پیام های حذف شده در این نسخه پشتیبان ذخیره می شوند. اما اگر این فایل پشتیبان را در تلفن خود بازیابی کنید ، پیام های گفته شده پس از بازیابی گپ ها حذف می شوند.

به همین ترتیب ، به نظر می رسد که وقتی صحبت از اطلاعات مهم می شود ، این پتانسیل آنطور که باید قابل اعتماد نیست. مقامات واتس اپ همچنین با صدور اخطاری مبنی بر استفاده از این ویژگی اظهار داشتند که این ویژگی گنجینه مهم و سری نیست و نباید چنین حسابی به روی آن باز شود. در برخی از اسناد س FAالات متداول درباره این ویژگی ، عبارت استفاده از پیام های پنهان فقط با افراد معتمد ، به این معنی است که شما فقط باید از این ویژگی برای افراد معتمد استفاده کنید.

امکان حذف خودکار پیام ها با پرونده های رسانه ای نیز سازگار است. بنابراین اگر فایلی را برای شخصی ارسال کنید و ویژگی بارگیری خودکار رسانه در تلفن او فعال باشد (که به طور پیش فرض فعال است) ، آن پرونده به طور خودکار در حافظه داخلی تلفن هوشمند دریافت کننده ذخیره می شود ، حتی اگر به طور خودکار پاک شود. از هفت روز پرونده ارسالی مجدداً در دسترس وی قرار خواهد گرفت.

امکان حذف پیام ها در نسخه های دسکتاپ iOS ، Android ، KaiOS ، Web و WhatsApp در دسترس کاربران قرار خواهد گرفت ، اما متأسفانه تاریخ دقیق انتشار آن برای عموم ناشناخته است.