توییتر آخرین پلت فرم رسانه های اجتماعی است که به کاربران امکان می دهد محتوای حذف شده را به اشتراک بگذارند. به اصطلاح ناوگان توییتر به کاربران تلفن همراه اجازه می دهد داستان کوتاه مانند عکس متنی یا فیلم را ارسال کنند که در 24 ساعت حذف خواهد شد.

با این حال ، این خطا مانع از اصلاح داستان شد و حتی برای بیش از 24 ساعت نمایش داده شد. کمتر از یک هفته پس از راه اندازی این ویژگی جدید ، روز شنبه مجموعه ای از توییت ها برای اعلام جزئیات منتشر شد:

“ناوگان را از حساب های عمومی حذف کنید بدون اینکه اعلام کنید چه کسی مسئول آن است.”

این خطا به هر کسی اجازه می دهد ناوگان کاربر را بدون اینکه به کاربر بخواند ، مشاهده و بارگیری کند. این خطا می تواند کاربر را به این نتیجه برساند که می توان از بایگانی Fleet به درستی استفاده کرد.

از برنامه توسعه یافته توسط کسانی که با سیستم های باطن توییتر تعامل دارند استفاده کنید. مورد برگشتی لیستی از ناوگان از سرور است. هر ناوگان URL مستقیم خود را دارد ، بنابراین می تواند ناوگان را به عنوان عکس یا فیلم هنگام باز شدن در مرورگر نمایش دهد. اما 24 ساعت بعد ، سرور پیوندهایی را به ناوگان حذف شده از لیست موجود در برنامه توییتر بازمی گرداند.

به دنبال انتشار این خبر ، سخنگوی توییتر گفت این موضوع به زودی حل خواهد شد. “ما یک خطای فنی را شناسایی کرده ایم که به ما امکان می دهد بعد از 24 ساعت وارد ناوگان شویم. ما در حال کار بر روی یک راه حل هستیم و به زودی اتفاق می افتد.”

توییتر اعلام کرده است که با انتشار این راه حل ، ناوگان به درستی حذف می شود و البته از Fleets تا 30 روز در سرورها استفاده می شود که در صورت نقض قوانین توییتر بررسی می شود. طبق تحقیقات ، ناوگان پس از 24 ساعت آدرس ناوگان مستقیم را بارگذاری می کنند.